jueves, 8 de mayo de 2014

SYMBALOO PER A TREBALLAR LA DISCRIMINACIÓ DE SONS I EL RITME

  No em canse de dir les avantatges que les TIC ens ofereixen als docents, disposem de gran quantitat de recursos que per als xiquets/etes  són molt motivadors.

  En educació especial és encara més evident esta enorme ajuda,doncs podem trobar diferents presentacions o activitats multimèdia per treballar el mateix contingut.

Però al mateix temps que la xarxa suposa un avantatge per la quantitat de recursos als quals podem accedir si no els tenim ben organitzats potser perdem molt de temps buscant i filtrant els recursos que són més adequats per treballar cada contingut; per això m'encanta el Symbaloo, aquesta eina ens permet tenir organitzades les webs que ens interessen per blocs de contingut i és tan visual que d'un cop de vista les veiem.


Així doncs he preparat un Symbaloo per treballar la discriminació auditiva i el ritme, en ell podeu trobar presentacions de power point per treballar la discriminació de diferents sons: la casa, sons del cos, sons de la natura, animals, transports, sons de diferents objectes quotidians i instruments. A més de diferents jocs interactius per a la discriminació de sons, memòria auditiva, ritme musical i el ritme en el llenguatge.
 
 
 Quan estava buscant recursos per elaborar aquest Symbaloo m'he trobat amb un bloc que vull compartir amb vosaltres, en ell podeu trobar molts recursos per treballar totes les dimensions del llenguatge.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario