miércoles, 29 de abril de 2015

AbaPlanet

 Hui vull parlar-vos d'un recurs molt bo que he descobert fa poc, tot i que ja porta algun temps al mercat; es tracta d'Abaplanet.

AbaPlanet és una app per ipad, és gratuïta,i  específicament dissenyada per a xiquets/etes amb TEA;per a l'aprenentatge de vocabulari bàsic. 
La seua base de dades consta de 350 paraules organitzades en 18 categories: animals, menjars, vehicles, parts del cos, etc., i amb 2.100 imatges per a  poder generalitzar l'aprenentatge de cada concepte.
Inclou un sistema intel·ligent que adapta automàticament el nivell de dificultat a mesura que l'alumne va aprenent.
Es pot treballar simultàniament amb diversos alumnes i
permet definir sessions personalitzades d'aprenentatge i adaptar el funcionament dels exercicis tenint en compte les capacitats de cada xiquet/eta.
A més incorpora un  sistema de registre que emet informes sobre l'activitat de cada alumne.
Aquesta app està basada en la metodologia ABA de Lovaas,que es basa en els principis metodològics del condicionament operant i segons el qual quan un comportament va seguit per algun tipus de recompensa, és més probable que es repeteisca. Així doncs, AbaPlanet incorpora  activitats de premi (jocs, vídeos, etc.) que s'intercalen entre els exercicis, i que nosaltres podem triar per a cada alumne en funció dels seus interessos.A més podem triar quan es donarà el premi o recompensa des de 1 resposta correcta fins a 3 o bé de manera aleatòria o per economia de fitxes.


 Aci vos deixe l'enllaç a la pàgina d'Abaplanet


I també vos deixe un video per que pugau vore un poquet el funcionament de la mateixa.No hay comentarios:

Publicar un comentario