lunes, 7 de octubre de 2013

SYMBALAO : COM ORGANITZAR ELS RECURSOS WEB DE MANERA MOLT VISUAL I PRÀCTICA




Encetem este curs parlant d'una interfície molt interessant i útil: el Symbalao.
Podríem dir que el Symbalao és un escriptori personalitzat en el que nosaltres triem quines són les pàgines, blogs, enllaços,... que volem vore quan engeguem el pc ( això configurant-lo com a página d'inici del explorador web).És molt visual, ja que les diferents pàgines que utilitzem están organitzades en blocs o finestretes  que podem configurar al nostre gust, així podem organitzar els diferents blocs de contingut per colors.
A més, a la part de dalt hi han unes pestanyes  on podem crear nous feds ( nous escriptoris de symbalao),podem trindre un fed per a cada bloc de contingut que treballem; inclús podem afegir feds d'altres persones que ho hagen compartit de manera pública; igualment podem crear fed individualitzats per als nostres alumnes amb les activitats específiques que volem treballar en cadascú d'ells.
Ací vos deixe l'enllaç al manual de Symbalao de Javier Prieto per a que comenceu i també vos deixe l'enllaç a una pàgina on trobareu feds molt útils : Asómate a mi mundo, más allá de las palabras.

Espere que vos agrade i espere que aviat pugam compartir nous feds en vosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario