jueves, 31 de octubre de 2013

TREBALLAR LA CAUSA-EFECTE: SYMBALOO


En una anterior entrada vàrem parlar de la importància de treballar la causa-efecte tant en alumnes amb plurideficiències com amb alumnes amb discapacitats motrius.
Per sort els recursos tecnològics s'han desenvolupat vertiginosament en uns anys, i ens permeten utilitzar recursos que temps enrere (i no fa tant) haurien estat impensables. Tal volta hui en dia una de les majors dificultats que podem trobar-nos és la cerca i selecció dels recursos més adequats per a desenvolupar determinats  objectius.
És per això que he fet una recopilació de recursos per a treballar la causa-efecte en un symbaloo, es tracta de recursos molt senzills, sols hem de polsar o arrossegar, per tant són ideals per a treballar amb PDI o Tablet, però també per introduir el polsador amb barrido o sense i a més podem utilitzar-los per l'entrenament amb el heademouse. A més al haber-hi molta varietat afavorim la motivació ja que amb la mateixa acció (per exemple amb un polsador tipus big-red)  podem accionar diferents interaccions, la qual cosa fa que l'alumne no es canse de fer sempre el mateix.




SYMBALOO CAUSA-EFECTO

1 comentario:

  1. Ai Maite, quina falta em feia aquest symbaloo! Aquesta setmana el miraré amb tranquilitat per veure quins jocs els agraden als meus xavals. Gràcies per compartir!

    ResponderEliminar